this ain't a country life

Sunday, November 02, 2008

hari ni selepas lunch dan zohor kiterang ke city centre, jalan kaki saja. maklumlaa bas tidaklah murah dan city juga tidaklah jauh mana. tapi nak jadi la plak, hujan turun. mula-mula elok saja renyai-renyai, kiterang pon masuk klua mall jadi takde laa teruk sangat. kemudian ke mothercare dengan niat utama iaitu mencari kotak. last year kiterang berjaya mendapat kotak saiz-saiz stroller tuu kat mothercare jadi we went to try our luck for second time. yeay, kotak berjaya didapatkan. 
on the way balik aku rasa macam malas tapi tape tape kita jimat so jalan kaki. hujan makin lebat pulak tu. sepanjang 20-30 minit kiterang meredah hujan. aaqilah relaks je sampai tido sebabnya dia ada rain cover. ditambah kiterang baru belikan hat dan glove jadi dia rasa warm saja. at one point aku rasa nak pau je glove aaqilah, tanganku dan mula numb. hidung berair tapi sebab kena hujan pon ko takkan tau air hidung ke air hujan ke kekeekeke 

waktu berjalan tu aku rasa kesian kat diri sendiri pon ada. 

i'm a professinal cynic
but my hearts not in it
i'm paying the price to living life at legal limit

You Might Also Like

2 comments

  1. kalau aku jadi kamu, aku pasti mengeloh.. kuat semangat kamu!

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images