veni. vidi. vinci

Wednesday, March 26, 2008

watalong entry here

jadi aku rasa takpela tak citer panjang-panjang sangat. trip to bath and country side sight seeing itu hari memang seronok dan mengujakan mata. saujana mata memandang, ye btul. tapi kalaula matahari klua lagi mesti view lagi cantik..

dua-dua sides all along the way mostly padang, farms dan old style buildings. bunga kuning yang macam dalam citer dilwale tu pon nak berbunga nampaknya. aku rasa mid april ni bila bunga dah naik memang cantik. nantila akan aku begambar cam ala-ala dilwale tu jugak hehehe. yang pasti aku rasa aku yang tenggelam dalam padang tu kut. ada sekali tu bila nampak farmhouse, bby tu graham punya farm. graham mana plak ni? rupanya dia buat lawak tapi salah orang, alex coxon of blur sekarang ni dah jadi farmer, beli farm dan apparently stays in countryside. after that, aku terus teringat-ingat country house..

live in a house,
a very big house, in the country,
watching afternoon repeats,
and the food he eats, in the country..
country house - blur

all in all, very nice trips. the visit to mulberry outlet, kata the hubby kena beli sebab nak datangnya sket punya hassle. tapi saya tak mampu lagi, bicester a better place lagipon it's an outlet. cuma nak kenal tempatnya dan nak tengok bape banyak offernya yang aku rasa lebih kurang je dengan bicester. tak taula kalu dia ada jualan borong sekali-sekala. tak dapek laa nak pegi, jauh sangat dan rasanya 1 cukup laa kut kalu ada tu. clarks village bila kedai kilang clarks yang tutup due to trading laws, apakah maknanya.

breathtaking bath. untuk jalan-jalan, recommended. untuk tinggal area ni pon ok je aku rasa. bristol pon dekat kalu nak keje hehehe, dan aku rasa bath pon banyak je jobs agaknya. probably next time bole masuk roman baths, which is semestinya tak free. kali ni kita amik gambar dari luar and visit the souvenir shop je dulu. quoted ernie yang dengan semangatnya mencarik perkataan sesuai, "building architecture yang sexy aku rasa." the hubby sangat suka, "next time kita bawak orang datang sini, it's a definately must".
p/s: sori la, apparently muka aku je banyak sini =)


You Might Also Like

5 comments

  1. turpentine chaserSat Mar 29, 12:59:00 PM

    bring me there pls.. nakk!

    ReplyDelete
  2. turpentine chaserMon Mar 31, 03:22:00 PM

    lawa bag kak!

    ReplyDelete
  3. 1. mehla datang dulu hehehe
    2. memang lawa dik,sume perasan terimasss wakakakakaakakaa

    ReplyDelete
  4. along
    nape ko makin cun
    hahaha
    bukan ko anak ko
    huhuhuh
    hai kak ernie

    ReplyDelete
  5. sapakah yg ko maksudkan makin cuun, aku rasa kiterang sesama cutess saje =)

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images