happy mother's day

Monday, March 23, 2009

happy mother's day atau selamat hari ibu.

aku mendapat sekotak cokelat, grazie awak. aaqilah pulak dapat aiskrim sebatang, dah lama dia berangan nak makan aiskrim sampai susah nak minta dengan dia. aiseh tak amik plak gamba budak comot dan aiskrim.

kalau tak kenal maka tak cinta. kalau tak experience maka tak rasa. aku tau, aku tau dulu aku ni memang boleh tahan sedap mulut main cakap ikut logik kepala sendiri. ye, sebab itu aku kurang emphaty kerana kurang perasaan dan hati.

mak aku cerita kecik-kecik dulu, tak sah kalau takde yang tumpang atas meja waktu nak makan. ye di mana-mana sahaja. katanya aku ni cepat tangan dan super excited. dapat aku bayangkan akan tahap kesabaran tu. aku kalau menjadi peserta mtv boiling points, memang dah lama fail. letak la aaqilah situ plak, haish..

sayang mak.

jadi aku tujukan buat mak aku dan juga mak mertua, dan tak ketinggalan mak, ibu, mama, umi, mummy di luar sana..








You Might Also Like

4 comments

  1. ya ampun, bila moders day? wakakkaka.. apsal aku lupa aa? ko ni biar btul ie...hihihihii

    ReplyDelete
  2. hahahaha che yah sebenanya aku pon tatau bila, alih-alih org ckp mother's day aku pon oooo. pastu sini n mesia tak sama kut. tapi tak kesah aa kan.

    ReplyDelete
  3. lain ke date dia? wakakakka.. maybe lah kot sb kat mesia biasa klu time significant day day giniiklan kat tv dah byk.. citer kt tv lg..ekekke.. ok ok.. point taken. gulp..huahahhahah

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images