si pendek

Thursday, February 14, 2008

i hate seeing myself from the back. last nite the hubby showed me a photo he took as i was standing during cooking and i hated it..

aku rasa dari belakang i look the pendek and plump-plump.obviously giving birth almost 2 years ago changed my figure especially if you know where i mean. mmm patutla nampak debab je..

tapi lately aku selalu rasa yang aku dah gained some weigths.ok jugakla tapi aku nak proportionate elok-elok je. sudahlah si malas nak work out, ada hati nak let nature take its course huhuhu. bila tanya the hubby, dia kata mana ada gemuk. walopon rasa berisi, tapi still can fit in jeans aku hehehehe atau jeans aku kah yang expanding?

mengada-ngada ah aku nih.

perempuan dan isu berat badan, tak sudah-sudah

You Might Also Like

3 comments

  1. turpentine chaserThu Feb 14, 08:07:00 PM

    ive put on weight! back to 'normal'!! =(

    ReplyDelete
  2. mana ada misha, okay jer anor tengok..sedap2 mata memandang..biasa laa kembang sikit..tak nampak langsung

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images