let the mayhem begins

Thursday, August 13, 2009

hampir terjadi drama hari ni..

dengan mulut masin o.h kiterang ingat something big akan terjadi hari ni. apparently belum masanya.

tanda-tanda awal dah mula keluar. kita tunggu sajalah esok, atau lusa atau beberapa hari lagi ye

;)

You Might Also Like

6 comments

  1. hope to hear good news ..take care dear ;-)

    ReplyDelete
  2. bebaik nanti yea misha.. aku doakan seme smooth.. amin

    ReplyDelete
  3. april, roger and out =D

    diana, tq diana.. and u too take care, ada lagi less dari 4 months kan

    che yah, tq tq

    ReplyDelete
  4. ja.... mana gambar natalia ni.... wanna wish her... welcome to the world. bila nak balik msia ni? raya ni balik tak?

    ReplyDelete
  5. chern, gamba ada sket-sket kita upload dulu hehe. maklumla lama duk spital, nak amik gamba pon tak ingat sangat..raya ada dah kat kl nanti insyaAllah

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images