to baby or not to baby

Monday, January 28, 2008

yesterday's conversation,

her: awk nak baby this yr ke next yr?
him: eh, awak dah ready ke?
her: tadela, pike-pike je. mana better, before balik and start keje atau kat mesia je dan dah kerja?
him: saya tak kesah sangat. if now, maknanya bulan 10.saya tgh bz nak abis tuu.
her: tadela bulan 10, 11 ada, 12 ada, 1 nxt year pon adaa.
him: kalu mak awk ada,bila-bila pon tadehal..
her: aaqilah nak baby sis ke baby bro?
lil her: eeeeyyy

gitula adanye hehehehe

to be cont'd..

You Might Also Like

2 comments

  1. turpentine chaserMon Jan 28, 10:21:00 PM

    go baby go!!

    n if ur looking for baby sitter, aku bole volunteer!! ahahahaha

    ReplyDelete
  2. Yess..go for it la..which one u prefer? boy or girl? i tak pernah plan tapi tup tup..dah pregnant..
    I posted about how to get baby boy or girl in my blog previously. Tapi sebenarnye i tak pernah pun cuba petua2 tu. :)
    Btw u dah rcv ke de item? Thx..

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images