salam aidiladha

Tuesday, December 18, 2007

semoga kita sentiasa mendapat kerahmatan dan kemuliaan di kedatangan aidil adha yang mulia kali ni.

first of all,tomorrow morning is already raya here and i'll be celebrating from the office. kerja bole tahan banyak, keje keje keje huhuhu however, since working hours aku yang makin shorter currently, aku akan balik by noon. so sempatle beraya kat rumah dan agaknya beraya 1,2 rumah after that. most definately aku nak pakai baju kurung le esok, my first ever attempt to opis hehehe

oh ya, niat di hati semalam nak puasa hari ni tapi kan, apakan daya as pompuan. tapi tape, insyaAllah next year bole pose lagi.

aku rasa raya kali ni tak dapat masak sangat kut huhuhu tengokla camne karang, kalu sempat bole pergi cari kacang buat kuah kacang untuk esok. nasi impit bole buat malam ni (kalu rajin *evil grin*).

kuuus semangat, baru je sorang mamat programmer ni mengewish aku eid mubarak. mana tak tekejut, aku tengah ralik dengan lagu. beriya aku off, then dia assalamualaikum, eid mubarak to u. tenkiu tenkiu.

-eid mubarak

You Might Also Like

1 comments

  1. kewl kewl! tenang sikit.. ;) happy nu year kak!

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images