self defense class

Thursday, March 31, 2011

atau kiterang selalu refer as kelas bersilat..

termasuk hari ni dah kelas 5 kelas berjalan, 4 kelas aku attend so far. next week most probably aku takde, so tak pergi. setiap minggu di hari jumaat pagi, berlainan sakit yang aku dapat. first week sakit pinggang dengan pelipat lutut, 2nd class terdapat sikit kesukaran untuk aku jalan mengikut my normal pace yang agak laju tu, nanti hamstring cramp. puh dasat hamstring injury, cam footballer pulak rasanya..

menurut master aku, biasalah keesokan harinya akan sakit-sakit sikit, badan tu dah lama tak bekerja keras dan bergerak di luar norma. tapi katanya temporary saja. sempat dia turunkan petua merawat lebam-lebam, adalah dekat 10 minit.

niat awal aku sebelum join hari tu, memang untuk work out daripada duduk saja tu kan. pandai atau tak pandai seni mempertahankan diri, harapnya dapatlah pick up sikit-sikit. sebab untuk menjadi master, aku tak sepatutnya quit half way 20++ tahun lepas, uhuk uhuk..

seronok tau!

You Might Also Like

2 comments

  1. wei, ko silat jugak kah? atau ko taekwondo?

    ReplyDelete
  2. taekwondo.. surprisingly in love heheh

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images